Register | Login

Upcoming News » Business

De Trachycarpus fortunei houdt van veel licht, dus plaats hem op een zonnige plek.

Het is ons advies om de waaierpalm 's winters tegen wind te beschutten.

Ging je een waaierpalm aanschaffen, verpot die vervolgens Mocht je een fortunei aanschaffen, verpot hem vervolgens meteen..
In de winkel is hij volslagen doorgeworteld maar niet verpot zodat hij transporteerbaar i

In de winterperiode gaat de Fortunei palm in een dutje, en dan hoeft hij vrijwel niet water meer te krijgen. Vervolgens kan het wel 3 dagen duren alvorens de fortunei weer vocht nodig heeft.

Ingeval je zo'n palmboom zoals de waaierpalm aanschaft, verpot deze dan na aankopen. Om de palm makkelijk vervoerbaar te houden wordt hij in de groothandel niet verpot in een grote bak, doch zo compact mogelij

iHerb stays in business given that 1996. They have been a worldwide forerunner in providing clients with the greatest quality, all-natural, as well as natural items around.

Het is mogelijk de palm te schaden met lage temperaturen door uiterste vorst plus stormwind, zodat de gevoelstemperatuur voorbij -16C komt.

Different people may result different outcome for switching the technique.
To begin with The hemp Network will cost $100; however, you additionally receive $100 in hemp products. You can use a fun theme for ad units and electrical power romantic theme for disorderly.

Besproei de palm elke week met water, tijdens de lente/herfst en de avondjes van de zomers.Besproei de palm elke week met water, in de lente/herfst en de avonden van de zomers.

Sort News
Username:

Password:

Remember:

 

Kannikar is an open source content management system that lets you easily create your own social network.